Médiumi írás – kapcsolat az angyalokkal

médiumi írás – channelling –  a médiumitás egyik kevésbé ismert üzenet közvetítése. Véleményem szerint egyénre, médiumra szabott, hogy ki melyik közvetítői csatornán, és miképpen hív le információt. Én az Arkangyalok, Szűz Mária üzeneteit közvetítem azáltal, hogy a segítséget kérők kérdéseire választ kapok írásos üzenet formájában. Munkám során az angyali seregek vesznek körül, vigyázzák az utamat.

A médiumi írás fordulópont az életemben, állandó kapcsolat az Angyalokkal. Én a közvetítő vagyok, kapcsolat Nektek bármiről is legyen szó. Mutatom és mutatják az utat, a többi a szabad akaraton múlik, a kérdező dönt, hogy elfogadja-e az égi vezettetést, elfogadja-e az üzenet mélységét.

A visszajelzéseim mind arra mutatnak, hogy hiteles csatornából jön az üzenet.

This entry was posted on 062231H ápr 2010 and is filed under Segítségnyújtás. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Médiumi írás – kapcsolat az angyalokkal”

 1. Takács János István Says:

  Örülök, hogy elindult a blog rész is, már nagyon vártam :) Várom a sok angyali közlést és útmutatást :)

  Takács János István
  kineziológus

 2. Angelsmedium Says:

  itt vagyok , én is nagyon örülök, én is nagyon vártam, hogy láthassák az írásaimat az emberek – Szilvi

 3. Horváthné Sarkadi Katalin Says:

  Több hónapja vagyok mát táppénzen,először lumbágóra kezeltek,de valami feljebb a derekamban 2 helyen is megakadályozza ,hogy egyenesen tudjak járni.Gyógyszerekkel élek,reumatológiára csak augusztus 18-án mehetek,akkora a várólista.Röntgenfelvétel készült a gerincemről ami nem mutat ki eltérést.Már nagyon el vagyok keseredve,hogy mi lesz velem.A gyógyszerek mellékhatása herős hasmenést okozott nálam,így rengeteget fogytam,nagyon gyenge lettem.Székletvizsgálatom negatív,hasmenésre gyógyteát iszom,levendula ,cickafark,csalán,majoranna keverékét.5 napja használom a teát és van némi javulás.A véreredményem vashiányt mutat,amit az orvos szerint táplálkozással kell először helyrehozni,ha nem sikerül akkor ad rá vastablettát.A májamat is kikezdte picit a sok gyógyszerszedés,arra is étrendileg kell kúráznom.Hálás lennék ,ha valamilyen égi támpotot kaphatnék,mert már nagyon kikészültem minden téren.Előre is köszönöm a válaszát:Kata

 4. apai carolina Says:

  Szeretettel koszontelek !
  Azt szeretnem kerni , hogy segitsetek A SZUZANYAVAL es az ARKANGYALOKKAL EGYUTT
  CSaladomon .
  Fiamnak Hunor Richardnak ,hogy mihamarabb munkahelyet kapjon .
  Jelenleg Budapesten lakik ,de Debrecenben
  diplomazott, geografus szakon ,emelett angolul es japanul is tanult , sot egy evig Japanban tanult osztondijaskent . Most februar ota varja a valaszokat a benyujtott kervenyekre .
  Szeretne hasznossa tenni magat , kimozdulni a
  lakasbol es anyagilag is jol jonne .
  Jo komunikalo keszseggel is rendelkezik .
  A lanyom Andrea Beatrix , kis muveszlelek.
  O Kolozsvaron el es ott szerzett diplomat” textil dizajn “szakon amibol mesterizett is .
  Szeretne a szakmajaban boldogulni .
  Nala ezen a teren kerek segitseget .
  Szeretnem meg kerni , hogy mindket gyermekem
  talajon ra a hozzajuk tokeletesen illo csodalatos lelkibeallitottsagu lelkitarsra , es azt is, hogy elhivatottsagukat nagy orommel es erdeklodessel vegezzek a maguk es masok javara is .
  En most jelenleg az eddigi kituzott eletcelomat elertem, ugyerzem eletemben egy ciklus befejezesehez ertem es mostmar szeretnek TOVABBLEPNI egyesulni “LELEKTARSAMMAL” a nagy “O”-vel,mar nagyon hianyzik .EN ezen a teren kerek segitseget , hogy ez mihamarabb megvalosuljon ,zokkenomentesen es mindenki jol jarjon , a jelenlegi parom is GYURKA .
  O sorfozo mester , nagyon becsuletes ember , es
  neki is munkahelyi gondjai vannak elsosorban .
  Jo lenne ha o is ratalalna az o “LELKITARSARA ” ,
  nagyon MEGERDEMLI.
  Penzugyi-anyagi teren is kerek tamogatast es folleg
  a spiritualis tovabbfejlodesunkben utmutatast es tamogatast is az egesz csalad szamara .
  HALAS SZIVVEL KOSZONOK MINDEN SEGITSEGET.
  SZERETETTEL CAROLINA , HITOKTATO tanar .

Leave a Reply